Redirecționează către Next Sports 3,5% din impozitul tău pe venit
ianuarie 12, 2023
by

Redirecționează către Next Sports 3,5% din impozitul tău pe venit

Începând cu anul 2019, Statul permite ca persoanele fizice care au realizat venituri din salarii și/sau pensii impozabile în România să poată redirecționa până la 3,5% din impozitul pe venit către un ONG.

Dacă vrei să susții NextSports, completează formularul de mai jos și redirecționează o parte din impozitul tău aferent anului trecut către Asociația Club Sport Next Sports Blăjel.

Banii vor fi folosiți exclusiv pentru organizarea evenimentelor noastre (Movilele Blăjelului și Crosul Toamnei) și pentru sprijinirea tinerei echipe de ciclism.

Procedura e simplă și nu te costă nimic.

PASUL 1
Descarcă formularul completat deja cu datele noastre. Formularul e pentru anul 2023, pentru că presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit Statului.

Descarcă aici => Formularul 230

PASUL 2
Completează formularul de mână, cu majuscule.Completează doar secțiunea I. Date de identificare a contribuabilului cu datele tale. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale. Datele Clubului sunt precompletate. Semnează formularul în partea din stânga jos.

PASUL 3
Trimite formularul prin una dintre metodele de mai jos:

  • Scanat sau fotografiat cu telefonul, la adresa de mail csnextsports@gmail.com Asigură-te că fotografia e clară și că toate datele pot fi citite cu ușurință. Noi ne vom ocupa apoi să depunem formularul la ANAF.
  • Prin poștă sau prin curier la adresa Blăjel, str. Cloșca nr 5, jud. Sibiu . Mai departe ne ocupăm noi.
  • La organul fiscal de care aparții, conform adresei din buletin. Poți depune formularul direct la registratură sau prin poștă, cu scrisoare recomandată adresată administrației fiscale. Găsești aici adresele.
  • Prin serviciul online ANAF Spatiul Privat Virtual, dacă ai semnătură electronică.

 

Distribuie:

Add your Comment